Перейти к основному содержанию

На київському Печерську відкрився новий ресторанний комплекс Fenix

пт, 08/14/2020 - 14:08

Заклад об'єднує два гастрономічні напрямки — паназіатський та італійський

У центрі столиці днями відбулося відкриття ресторанного комплексу Fenix, який об'єднує два основні гастрономічні напрямки — паназіатський та італійський.

"Наче куток сонячної Італії, гостей ресторану зустрічає аутентика та дух південної країни, а продовжує таємничість та колорит східної частини ресторану її унікальний інтер’єр та концепція", — йдеться в прес-релізі Fenix.

Кондитерська вітрина з традиційними італійськими солодощами, зона у вигляді міні-ринку з фермерськими овочами і зеленню, які використовуються при приготуванні страв, лавка з м'ясними делікатесами, яка розташувалася наче затишний сімейний магазин у Пармі.

Неподалік, йдучи за ароматом свіжоспеченого хлібу, можна натрапити на стійку, де його випікають та нарізають гостям. Серце італійської частини Fenix — піч, спеціально виготовлена в Неаполі, на батьківщині піци.

Колекційні, вінтажні та популярні вина зберігаються у спеціальній винній кімнаті, асортимент якої постійно оновлюється.

“Наша ціль — познайомити гостей з оригінальною кухнею Італії в авторській інтерпретації. У ресторані бабусині рецепти зустрічаються з творчими кулінарними експериментами, які дозволяють поєднати багаторічні традиції і сучасні техніки, удосконалюючи смак і презентацію кожної страви.” — розповідає про місію закладу Стефано Антоніоллі, бренд-шеф італійської частини Fenix.

Крім вишуканих страв гостей дивуватимуть живим класичним вокалом, інструментальними концертами, а також сучасної оперою. До речі, італійська частина ресторану рада вітати гостей на авторські сніданки з 8:00.

Східна частина ресторану зустрічає гостей 12 мідними фігурами, привезеними з Китаю, які символізують 12 знаків зодіакального календаря.

Шеф-кухар паназіатської частини Fenix ​​Сергій Байсаревич воліє працювати в техніці fusion, поєднуючи різні кулінарні напрямки.

“Гордість ресторану — качка по-пекінськи, за тонкощами процесу приготування якої ви можете спостерігати перебуваючи за стінами красивої скляної шафи в залі ресторану. Гостей ресторану чекають враження від поєднання вогню і води — вогонь на рабаті, де смажиться м'ясо вагю та акваріум з 5 секцій, в якому ви можете виловити свіжих омарів, крабів, лобстерів, устриць та інших морепродуктів.” — розповідає Байсаревич.

На шанувальників вишуканих напоїв справить незабутнє враження кімната для червоного і білого вина, яка вміщує 3500 пляшок. Однак головною особливістю є найрізноманітніший в Україні асортимент саке - з понад 30 видами гостей ознайомить саке сомельє. Він стане провідником в таємничий світ вишуканого аромату і смаку традиційного японського напою.

Ресторан паназіатськой кухні працює з 18:00 до 01:00.

Також в ресторані можна замовити банкети до 25 персон в спеціальних банкетних залах в італійській частині, посидіти за унікальним баром, стійка якого виготовлена з натурального агату або розміститися в лаунж-зоні для продовження вечора з коктейлем та кальяном.

Адреса ресторану: бул. Лесі Українки 30А

Телефони для бронювання: +38067 998 98 96; +38096 998 98 96

 

Читайте також

Нова партнерська програма ALFA Smart Agro захищає від ризику зміни ціни на врожай

ср, 01/20/2021 - 14:14
Компанія ALFA Smart Agro запроваджує нову партнерську програму для агровиробників “ALFA Форвард 2021”. За умовами програми, агропідприємства можуть отримати засоби захисту рослин та мікродобрива для поточного сезону, уклавши форвардний контракт на продаж майбутнього врожаю.

Під час локдауну українці стали у півтора раза частіше купувати онлайн

пт, 01/15/2021 - 15:38
Українці стали значно частіше купувати товари в інтернеті на фоні оголошення та впровадження січневого локдауну. Кількість замовлень онлайн у п’яти найпопулярніших категоріях зросла на 46%.

MAY-Ukraine здійснила справжній прорив у сфері HoReCa

пт, 01/15/2021 - 12:45
Компанія відкрила новий канал збуту продукції

Голова Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей Іван Рудий виступить на Ukrainian Gaming Week 2021

вт, 01/12/2021 - 18:26
Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей – це ключовий орган на гемблінг-ринку України. Він забезпечує контроль над діяльністю з організації та проведення азартних ігор. Державна структура була створена Кабінетом міністрів для того, щоб забезпечувати прозору взаємодію між бізнесом та контролювальними органами.

Перший український онлайн-супермаркет Cooker з екологічною доставкою за 30 хвилин

пн, 01/04/2021 - 10:13
В грудні цього року в Києві розпочав роботу онлайн-супермаркет Cooker. Це перша в Україні мережа формату dark store, яка пропонує продукти напряму від виробників та доставку за рекордний проміжок часу - 30 хвилин від моменту замовлення на сайті.

Відбулась найбільша в Україні конференція про IT-освіту

вт, 12/29/2020 - 12:11
Конференція залучила 43-х спікерів та рекордну кількість учасників — 1189.