business head ads

БІЗНЕС Леді: Номінація "HoReCa"

БІЗНЕС ЛЕДІ: 50 НАЙУСПІШНІШИХ ЖІНОК УКРАЇНИ
Налаштування
  • Дуже маленький Маленький Стандартний Збільшений Великий
  • Стандартний Helvetica Segoe Georgia Times

Редакція Журналу склала список героїнь українського бізнесу в номінації "HoReCa"

w161Тетяна Авраменко, управляюча сімейного ресторану Veranda on the river

 Пані Авраменко за освітою маркетолог і спеціалізується на відкритті ресторанів “з нуля”. На її думку, головним законом побудови успішної роботи ресторану є симбіоз різноманітних напрямків: розвиток базової ідеї, створення дружньої команди професіоналів, робота з цільовою аудиторією, реклама, правильна управлінська тактика. 2017 р. Тетяна Авраменко стала управляючою Veranda on the river, створивши заклад “з нуля”. Вона взяла участь у розробці концепції закладу і змогла зібрати велику сильну команду спеціалістів. Наразі цей ресторан вважається одним з кращих у Києві. І став першим в Україні спеціалізованим екорестораном, отримавши сертифікацію “Зелена зірка” від Всеукраїнського союзу екологічного маркування.

 

w162Світлана Миронова, управляюча мережі закладів La Famiglia

У минулому маркетинг-директор мережі ресторанів “Козирна карта”, Світлана Миронова зараз успішно керує кількома закладами, об’єднаними брендом La Familia.

В мережу також входять декілька відомих столичних закладів, що дісталися пані Світлані “у спадок” від “Козирної карти”. Серед них — “Кувшин” і “Хуторець на Дніпрі”.

Ресторани, якими керує пані Миронова, успішно працюють та є улюбленими місцями відпочинку багатьох киян, що підтверджує її менеджерський талант і пристрасть до ресторанної справи.

 

w163Віола Кім, управляюча закладу “Сім’ї ресторанів Діми Борисова”

Віола Кім — відомий ресторатор. Ще на початку 1990-х років вона відкривала й управляла легендарними на той час закладами “Эрикс”, “44”, “Орех” тощо. Ці заклади виділяв європейський сервіс, якого на той час у столиці ще не було. Пізніше працювала в не менш відомих закладах у тандемі з Маргаритою Січкар.

Зараз пані Кім успішно управляє рестораном “RONIN”, що входить до однієї з найвідоміших мереж закладів харчування “Сім’я ресторанів Діми Борисова”.

 

w164

Оксана Середюк, співвласник ресторанного холдингу, куди входять мережі “Mafia”, “Casta”, “BAO”, “NĂM”, “Georgia”, “Brilliant Bar”, “Якіторія”

Подружжя Середюк довели, що ресторатору, щоб бути успішним, необов'язково мати профільну освіту. Ба більше, вони доводять, що подружжя здатні вдало разом вести бізнес. “За другою освітою ми з чоловіком юристи. В нас абсолютно всі відносини в бізнесі юридично прописані і зафіксовані, — розповідає Оксана Середюк, — тому що ми бізнес-партнери і у кожного є свій функціонал і завдання”. У проекті пані Оксана відповідає за персонал, виробництво, кухню, чистоту, стандарти, а її чоловік — більше за маркетинг і фінанси. Так розподілені зони відповідальності подружжя в успішному проекті.

 

w165Єлизавета Юрушева, керуюча Fairmont Grand Hotel Kyiv та бутик-готелем “Рів’єра”

Єлизавета Юрушева — один з наймолодших керівників готелями преміум-класу всесвітньої мережі Fairmont. Вона брала участь у проекті з моменту його будівництва і продовжує розвивати готельну культуру.

Крім Fairmont Grand Hotel Kyiv під управлінням пані Юрушевої перебуває бутик-готель “Рів’єра”. Бізнес-леді постійно шукає нові можливості реалізації інвестиційних та благодійних проектів. 2013 р. вона стала інвестором першого в Україні та третього в світі ресторану під одним з найвідоміших світових брендів — Vogue Cafe. Єлизавета Юрушева є також засновницею благодійного фонду “Обираємо майбутнє разом”.