Навколо світу за 80 днів: Veranda on the river презентує нове меню

Free Time
Налаштування
  • Дуже маленький Маленький Стандартний Збільшений Великий
  • Стандартний Helvetica Segoe Georgia Times

Цієї осені ресторан приготував чимало сюрпризів своїм гостям. Найголовніший – презентація нового меню.

Veranda on the river – сімейний ресторан на березі Дніпра, який за короткий час став шалено популярним. Через два роки після відкриття, він продовжує тримати лідерські позиції.

image 41

"Ми хочемо не залишатися в тренді, а ставити їх", – зізналася керуюча рестораном Тетяна Авраменко. За її словами, важливо постійно дивувати гостей і не боятися експериментувати. Меню Veranda on the river вже налічує близько 270 позицій. Страви, представлені шеф-кухарем Сергієм Башинським, засновані на традиціях 12 країн світу.

image 33

Щоб знову вразити гостей восени 2019-го, команда ресторану на чолі з шефом вирушила у велику подорож. Так вони відвідали кілька країн, які знаходяться в самих різних точках карти світу. Франція, Італія, Ізраїль, Великобританія – гастротур передбачав не тільки кулінарні дослідження, а й маркетингові. Ресторани з зірками Michelin або маленькі автентичні, легендарні та улюблені поінти місцевих жителів відкрили картину кулінарного мистецтва з іншого боку.

image 54

image 46

Нове меню Veranda on the river присвячено подорожам та враженням. Шеф-кухар Сергій Башинський збільшив колекцію страв майже на 70 позицій, і кожна з них являє собою авторський витвір. Серед них страви, що стали світовими трендами, але в незвичайному виконанні. Салати з делікатесами, ароматні страви з домашньої печі ресторану, екзотика в східному стилі.

image 37

Крім того, попереду сезон полювання, а це значить, що Сергій Башинський точно вразить гурманів ексклюзивом. Тартар з лакедри або карпачо з трьох видів риб з шисо соусом і лаймом; тартар з тунця та лосося з чорною ікрою під понзу-васабі соусом, Чорний Цезар з креветками на лемонграссі, легендарний харчо та гарбузовий суп з вугром, кролик з булгуром або равіолі з бичачими хвостами – ви точно знайдете свою улюблену страву.

image 6

image 14

Шанувальників десертів також очікує справжній wow-ефект: ніжний улюблений маковий пиріг і навіть смажене морозиво!

image 12

Спеціально до прийдешнього сезону і шеф-бармен Артем Синегуб створив окрему лінійку коктейлів, пронизаних духом подорожей.

Історії про мексиканця, який найбільше в житті любив ризик, золото та текілу або про японку на прізвисько Lollipop, яка розбиває серця, – всі вони знайшли відображення в авторських, екзотичних напоях одного з кращих міксологів столиці.

Цієї осені Veranda on the river дарує нове натхнення. Золоті краєвиди Києва та блискучого Дніпра – тут народжуються кращі моменти.