business head ads

Літо, музика, Veranda - найбільший панорамний ресторан знову вражає

Free Time
Налаштування
  • Дуже маленький Маленький Стандартний Збільшений Великий
  • Стандартний Helvetica Segoe Georgia Times

Спека, червень і думки плавляться, як розпечені - часом зовсім не хочеться думати про всі нюанси відпочинку. А просто прийти в те місце, якому довіряєш. Без гучного відкриття, але яке швидко завоювало свою популярність, з неймовірними панорамами і прямо на березі Дніпра. Місце, яке вже другий рік поспіль підкорює серця гурманів - колишніх і тих, хто тільки приїхав до столиці.

Veranda on the river - знає як здивувати з точки зору кулінарного мистецтва і втілених перфомансів.

Не секрет, що для лідерства потрібно більше зусиль, ніж у конкурентів. Важливо зараз не просто бути в тренді, а й самим задавати тренди. Саме тому таке правило стосується всього, що є і відбувається в ресторані. Починаючи від форми хостес, і закінчуючи особливостями подачі страв. Додайте до цього неймовірні шоу та авторські вечірки - вийде дивовижний еліксир популярності локації.

За новим натхненням і силами для створення шедеврів в закордонне турне відправився шеф-кухар Veranda on the river Сергій Башинський. З собою він узяв команду - в постійному розвитку і є рух до досконалості, так вважає сам кулінар.

61786715 461845454359656 2240462371334127616 n

"Мені дуже подобається азіатська кухня. Тому ми стартували з Ізраїля. Відвідали місцеві ресторани, ближче познайомилися з тонкощами азіатської та арабської кухонь. В цілому ми побували в 15 ресторанах. Найбільше вразив Salon і знайомство з одним із найславетніших шеф-кухарів Ізраїлю Еялем Шані. Після цього ми вилетіли в Лондон, який позаочі називають Меккою ресторанного бізнесу.Там зовсім інша культура вживання їжі. Люди постійно ходять на сніданок, на обід, файф-о-клок, на вечерю в ресторан.

У них є позиції, рецепти яких не змінюються по 15 років. У ресторані з зірками Michelin, наприклад, є страва +1987-го року, і процедура її приготування незмінна - це артишок з фуа-гра. Все, що мені подобалося, я записував, відкладав у голові, що потрібно доробити, доопрацювати. Я вигадував нові страви разом з оригінальною подачею. Все адаптовано під нашого гостя.

image 35 of 157 копия

Особливу увагу приділив подачі страв - вона стала більш складною, але і вражаючою. Я порекомендував би скуштувати карпаччо з морського гребінця в тунці на соусі Халапеньо з червоною ікрою ілісалат з качкою темпура "Хакасан".

Для окремого проекту Veranda Terrace Башинський також розробив ексклюзивне меню з акцентом на азіатські традиції і морепродукти. Не обійшлося і без культурної складової - на VERANDA влітку готуються безліч концертів і тематичних вечірок.

На Veranda Terrace після офіційного відкриття з музичною зіркою Поліграф Шарікoff відбулося унікальне шоу за участю знаменитих вокалістів і танцівників. Вражаюче і грандіозне - про нього ще довго говорили гості.