"Датагруп" запровадила проєкт підтримки малого та середнього бізнесу RAZOM

Його мета – допомогти з’єднати МСБ зі споживачами в українських містах

У межах проєкту RAZOM фахівці «Датагруп» створили онлайн-майданчик, на якому зібрано каталог компаній та пропозиції від локальних підприємців, що продовжують свою роботу.

Завдання проєкту — збільшити кількість замовлень для бізнесів, що працюють в українських містах. Наразі географія проєкту RAZOM охоплює 15 міст: Київ, Рівне, Запоріжжя, Дніпро, Львів, Миколаїв, Кременчук, Вінниця, Одеса, Харків, Кривий Ріг, Луцьк, Хмельницький, Нікополь, Ніжин.

Першими підприємствами, які зареєструвалися на сайті RAZOM, стали бізнес-клієнти «Датагруп». Поєкт дає можливість заявити про себе всім українським підприємцям. Замовлення для бізнесів надходитимуть від мешканців міст, в яких вони працюють.

«Ми знаємо, що багато наших бізнес-клієнтів у різних містах України зараз прагнуть отримувати нові клієнтські замовлення, щоб продовжувати розвивати свою справу, не зупиняти бізнес та не звільняти працівників. Водночас багато інших наших клієнтів шукають найкращі цінові пропозиції, щоб підтримати своїх сусідів, друзів та родичів. І ми вирішили, що можемо поєднати людей: зв'язати продавців із покупцями, щоб виграли всі. Бізнес-платформа RAZOM стане місцем, де всі економічно активні та небайдужі люди зможуть знайти нових ділових партнерів», – говорить Михайло Шелемба, СЕО «Датагруп».

Основні переваги участі у проєкті:

• Легка та швидка реєстрація
• Безкоштовне розміщення інформації на сайті RAZOM
• Інформування про проєкт RAZOM більше 1млн. мешканців усіх міст, які представлено у проєкті

Як соціально-відповідальна компанія «Датагруп» інвестує в підтримку цієї ініціативи близько 2 млн. грн. Зокрема частина коштів буде спрямована в таргетовану рекламу, яка допоможе залучити замовників для бізнесу саме там, де компанії працюють.

Якщо ви є підприємцем і бажаєте, щоб більше людей у вашому місті дізналися про вас та ваші продукти чи послуги, «Датагруп» допоможе вам у цьому. Завітайте на сайт RAZOM, заповніть онлайн-заявку, що повідомить про ваше бажання долучитися до проєкту.

Ви отримаєте електронну форму угоди та посилання на форму заявки для участі в ньому. Після обробки заявки інформація про вас і ваш продукт з'явиться на онлайн-майданчику RAZOM. «Датагруп» поширюватиме інформацію про цей сайт серед фізичних осіб, які мешкають у містах, де працюють компанії – учасники проєкту RAZOM.

Наразі сайт уже отримує до 20 заявок від підприємців щодня, і це тільки початок! За запитом бізнесу фахівці «Датагруп» готові розширювати географію проєкту: додавати нові міста та доповнювати інформацію про локальні підприємства, що працюють у них. Якщо ви хочете допомогти підприємцям вашого міста – заходьте на сайт RAZOM і замовляйте товари або послуги у локальних бізнесів.