ChemChina і Sinochem об’єднають активи в компанію Syngenta Group

ChemChina і Sinochem оголосили про злиття, результатом якого стане об’єднання підприємств в нову холдингову компанію Syngenta Group.

Про це повідомляється на сайті Syngenta, інформує БІЗНЕС.

Очікується, що нова група стане світовим лідером у виробництві ресурсів для сільського господарства: засобів захисту рослин, насіння, добрив, додаткових сільськогосподарських і цифрових технологій, а також новітньої розвиненої мережі дистрибуції в Китаї.

Бізнеси, що входять в нову групу: ADAMA, Syngenta та відповідні сільськогосподарські підрозділи Sinochem — протягом останнього року зробили значні кроки в напрямку співпраці. Створення групи сприятиме подальшій колаборації компаній і більш ефективному використанню певних можливостей.

Фінансовий директор (CFO) і член Syngenta Executive Team Марк Патрік залишить компанію в кінці січня 2020 року. Його змінить чинний президент і виконавчий директор ADAMA Чен Ліхтенштейн.