Термінали ТІС перевалили рекордні 33 млн тон вантажів

За 2019 рік вантажообіг групи терміналів ТІС перевищив 33 мільйона тонн, що становить на 28,4% більше за показники минулого року.

Про це у Facebook повідомив український бізнесмен, співвласник і генеральний директор ТІС Андрій Ставніцер, інформує БІЗНЕС.

"33 004 307 тонн обробив TIS в 2019 році.Ніхто в Україні не домагався такого результату з часів розвалу СРСР. Великі, потужні, знамениті, міцні підприємства, які десятиліттями будували свою інфраструктуру і зв'язки з вантажовласниками, не змогли перевершити маленький, але дуже самовпевнений порт, у якого ніколи не було і немає "своїх" заступників міністрів і депутатських груп, який просто не озирався на умовності і пер вперед всупереч течіям", – написав Ставніцер.

Довідка: Компанія "ТІС" (ТрансІнвестСервіс) – найбільший приватний стивідорний оператор в Україні. До того ж, це один з найбільш глибоководних портів України – глибина причалів біля терміналів становить від 15 до 16 м, площа понад 200 га. Це забезпечує максимальний розмір вантажних партій і мінімальні фрахтові витрати.

"ТІС" оперує власними вантажними терміналами в Малому Аджаликському лимані, в акваторії порту "Южний", що за 22 кілометри на північний схід від Одеси. У 2018 році вантажообіг компанії склав 25,7 млн тонн.