Вінницький завод Gren Cool планує подвоїти обсяги виробництва

У грудні поточного року завод з виробництва холодильного обладнання Gren Cool у Вінниці завершує монтаж нових технологічних ліній, які дозволять збільшити обсяги виробництва.

Про це у Facebook Ігор Гуменний, власник та президент компанії UBC Group, яка збудувала завод, інформує БІЗНЕС.

"У грудні закінчуємо монтаж технологічних ліній, які подвоять обсяг нашого виробництва на Вінницькій майданчику. Не все виходить у термін. Фахівці "Canon" працюють до 24. Контракт горить", — поінформував Гуменний.

За його даними, у листопаді на завод додатково взяли 300 співробітників. "З грудня завод повинен вийти на роботу в дві зміни. Деякі "вузькі" технологічні ділянки вже працюють в режимі 24/7. Ще одна така лінія і у нас вже не буде виробничих площ у Вінниці. Потрібно буде розширювати, добудовувати або будувати новий завод. Звичайно ж, якщо буде е/е", — додав бізнесмен.

Довідка: Green Cool — один з найбільших в країні заводів з виробництва холодильного обладнання для світових пивних брендів та виробників прохолоджувальних напоїв. Він розташований на території Індустріального парку "Вінницький кластер холодильного машинобудування".

27 серпня 2018 року ТОВ "Промислово-інвестиційна компанія" та Green Cool підписали договір про здійснення господарської діяльності у межах індустріального парку. На початку вересня 2018 року завод ввели в експлуатацію

Green Cool став першим підприємством, яке запрацювало на території вінницького IП.