"Нібулон" запустив елеваторний комплекс на Вінниччині

Компанія "Нібулон" ввела в експлуатацію новий комплекс з приймання, зберігання та відвантаження сільгосппродукції у місті Хмільник Вінницької області.

Про це повідомляє БІЗНЕС з посиланням на пресслужбу компанії.

Комплекс забезпечує технологічні процеси із зерновими, зернобобовими та олійними вантажами, а саме приймання, зберігання та відвантаження їх на залізничний транспорт.

Він включає 8 зерносховищ загальною ємністю для зберігання на 4 тис. тонн, норійну вежу з потужним очисним та транспортним обладнанням, пункт розвантаження автотранспорту з завальною ямою, автомобільні та залізничні ваги, підземну транспортну галерею та надземні транспортні естакади для завантаження продукції на залізничний транспорт.

Працює на підприємстві й виробничо-технологічна лабораторія, яка оснащена сучасним устаткуванням, приладами і високоточними засобами вимірювальної техніки для визначення показників якості сільгосппродукції. Загальна потужність комплексу з відвантаження – 33,5 тис. тонн на рік.

"Тепер усе зібране нами в цьому регіоні збіжжя буде вже з нового комплексу залізницею, а не автотранспортом, доставлятися до наших підрозділів в інших областях", — зазначили в компанії.

Нагадаємо: