UFuture і BookChef запускають книжковий проєкт #bestread

Холдингова компанія UFuture і видавництво BookСhef розпочинають спільне видання книжок, що сприятимуть розвитку підприємництва в Україні.

Про це повідомляє БІЗНЕС з посиланням на пресслужбу UFuture.

"Мета співпраці — об’єднати підприємницьку експертизу й успішний досвід книговидавництва. Це дасть змогу добирати літературу відповідно до потреб українського бізнесу, оптимізувати переклад, видання й розповсюдження", — наголосили у холдинговій компанії.

У межах проєкту вийдуть друком книжки широкої тематики, що сприятимуть розвитку підприємницьких компетенцій, зокрема, лідерства й менеджменту. Це видання, що даватимуть нові сучасні знання з різних аспектів підприємницької діяльності, розбиратимуть кейси, історії компаній і біографії їхніх засновників, надихатимуть на підприємницьку діяльність і підвищуватимуть її престиж.

"Щоб бути успішними і конкурентними в бізнесі, отримувати інвестиції, знаходити надійних партнерів, українським підприємцям необхідно постійно здобувати нові актуальні знання. Тому саме книжковий проєкт продовжить низку наших імпакт ініціатив з підтримки малого та середнього підприємництва в Україні", — сказав засновник UFuture, співінвестор БІЗНЕС 100 Василь Хмельницький.

У свою чергу, генеральний директор видавництва Олександр Кірпічов зазначив, що BookChef активно розвиває напрямок нон-фікшн. "Ми реалізуємо великий спільний проєкт з бізнес-школою МІМ, в якому вийшли друком бестселери Іцхака Адізеса, Ювала Ноя Харарі, історії створення успішних компаній і продуктів. У 2019 році ми видали супер бестселер "Big Money. Принципи перших", де досвідом поділилися відомі вітчизняні бізнесмени", — повідомив Кірпічов.

Незабаром партнери озвучать видавничі плани і розпочнуть підготовку перших книжок до друку.

Довідка:

UFuture — це холдингова компанія українського підприємця Василя Хмельницького, яка об’єднує його бізнесові та соціальні проєкти. Компанія має диверсифікований портфель активів у сферах нерухомості, інфраструктури, промисловості, відновлюваної енергетики, фармацевтики й IT. Вартість активів UFuture оцінюють у $550 млн, а загальна капіталізація бізнесів, у які вона інвестувала, становить понад $1 млрд.

UFuture є мажоритарним акціонером девелоперської компанії UDP (спеціалізується на великих інфраструктурних проєктах), міжнародного аеропорту "Київ" ім. І. Сікорського (другий міжнародний аеропорт в Україні за пасажиропотоком), національного оператора зовнішньої реклами "РТМ-Україна", групи IT-компаній та екосистемних технологічних рішень ITernal. UFuture є стратегічним інвестором у компанії Biopharma (фармацевтика) та UDP Renewables (відновлювана енергетика). Компанія також розвиває нові бізнес-проєкти, серед яких інноваційні парки UNIT.City у Києві та  Харкові, LvivTech.City у Львові; індустріальний парк "Біла Церкв" та завод із виробництва сучасних електроустановчих систем "Plank Electrotechnic". UFuture підтримує соціальні проєкти в галузях освіти й економіки, серед яких Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), Lean Institute Ukraine, UNIT School of Business, інноваційні школи програмування UNIT Factory в Києві та Харкові, Новопечерська школа, всеукраїнська онлайн-платформа iLearn тощо.

BookChef — видавництво світових бестелерів Ювала Ноя Харарі, Мішель Обами, Камерон Діаз, Білла Клінтона, Іцхака Адізеса, Лю Цисіня та інших всесвітньовідомих авторів.  За три роки стартап виріс до видавництва з портфелем в 200+ книг і оборотом в десятки мільйонів гривень. Видавництво розвиває партнерські книжкові проєкти із холдинговою компанією UFuture, бізнес-школою МІМ, Ощадбанком, міжнародною мережею лабораторій Сінево тощо. Видавництво відбирає книжки серед світових чартів, визнаних бестселерів і популярних новинок від перспективних авторів.