"ПриватБанк" першим у світі видаватиме швидкі безконтактні кредити

"ПриватБанк" запустив новітню технологію миттєвого оформлення кредитних договорів розстрочки в безконтактних цифрових гаманцях Apple Pay та Google Pay.

Про це повідомляє БІЗНЕС з посиланням на пресслужбу банку.

Зазначається, що оформлення кредиту під час оплати за товар смартфоном відбувається так само миттєво та безконтактно, як і оплата власними коштами. А оплатити в розстрочку покупки можна в будь-якій торговельній точці, в якій встановлено POS-термінал "ПриватБанку".

Для оплати смартфоном покупки в розстрочку достатньо, щоб касир вибрав відповідне меню термінала. Для активації сервісу безконтактного кредитування перед купівлею потрібно встановити в цифровому гаманці за замовчуванням картку "Універсальна". Програма миттєвої розстрочки "Оплата частинами" дозволяє купувати товари в кредит в офлайн і онлайн торгових точках за ставкою 0,01% річних.

У банку стверджують, що ця технологія є новою для українського і глобального банківського ринку.

"Ми стали першим банком в світі, який додав в цифровий гаманець функцію оформлення розстрочки одним тапом смартфона", – зазначив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств "ПриватБанку" Євген Васильцов.

Нагадаємо, 12 вересня "ПриватБанк" випустив фінальну версію онлайн-банкінгу Privat24.