В авіакомпанії МАУ — кадрові зміни

Новим президентом авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) з 18 вересня став перший заступник гендиректора аеропорту "Бориспіль" Євгеній Дихне.

Про це на пресконференції в Києві повідомив голова наглядової ради авіакомпанії МАУ Арон Майберг, інформує БІЗНЕС з посиланням на "Укрінформ".

"У президента компанії МАУ Юрія Мірошникова закінчується контракт 15 вересня. В якості президента цей контракт не буде продовжений. Новим президентом компанії з 18 вересня призначений Євгеній Дихне,. Його призначили виходячи з того, що він має досвід не тільки як авіаційний спеціаліст, але і як системний менеджер залізниці. Він був одним з тих, хто добилися значного росту аеропорту "Бориспіль", — розповів Майберг.

Перед Дихне поставили головне завдання — вивести компанію у зону прибутковості і збалансованого розвитку. Майберг додав, що Мірошников очолював МАУ останніх 15 років і надалі буде працювати у наглядовій раді авіакомпанії.

"Інтерфакс-Україна" повідомляє, що акціонери МАУ вже звільнили Мірошникова з посади президента компанії, залишивши при цьому членом наглядової ради. Він представлятиме акціонера Ontobet Promotions Limited.

Тимчасово виконуючим обов'язки президента МАУ призначений Олександр Бобровніков (з 13 по 17 вересня 2019 року). Акціонери також звільнили з посади члена наглядової ради авіакомпанії Андрія Загорулько.

Нагадаємо, у серпні поточного року акціонери МАУ оновили склад наглядової ради авіакомпанії і переобрали головою Арона Майберга. Зі складу наглядової ради вибув Максим Ковтун. Водночас на правах представника акціонера ТОВ "Кепітал інвестмент проджект" увійшов Володимир Богацький — керівник напрямку з організації закупівель МАУ.