Група "Ковальська" купує завод із виробництва газобетону в Новій Каховці

Промислово-будівельна група "Ковальська" отримала дозвіл на покупку ТОВ "Енерджи Продакт".

Дозвіл на концентрацію наданий Антимонопольним Комітетом України та офіційно оприлюднений на сайті державного органу, інформує БІЗНЕС.

"Ця угода є однією з найбільших в Україні на будівельному ринку. Ми, як лідери ринку, зацікавлені у диверсифікації напрямків діяльності, розширенні регіонів та освоєнні нових видів будівельних матеріалів. Ринок газобетону має високий потенціал розвитку. Цей актив дозволить нам ще більше задовольнити потреби наших клієнтів в асортименті. Згідно зі стратегією Групи, ми плануємо і надалі проводити експансію у Південному та Західному регіонах", — зазначив генеральний директор компанії "Ковальська" Сергій Пилипенко.

"Ковальська" планує завершити процедуру придбання та отримати контроль над "Енерджи Продакт" до кінця вересня.

Довідка:

Підприємство "Енерджи Продакт" (м. Нова Каховка) створено у 2013 році і є четвертим найбільшим виробником газобетону в Україні. Потужності заводу становлять 450-500  кубометрів газобетону на рік.

Промислово-будівельна група "Ковальська" працює на будівельному ринку України з 1956 року. Компанія є провідним виробником будівельних матеріалів, девелопером і забудовником України. Група об’єднує 9 заводів-виробників будівельних матеріалів, які відомі в Україні під брендами "Бетон від Ковальської", "Авеню", Siltek, "Ковальська Граніт".