"Нібулон" будує новий елеваторний комплекс на Вінниччині

Компанія "Нібулон" розпочала будівництво нового комплексу з приймання, зберігання і відвантаження зернових та олійних культур на залізничний транспорт у місті Хмільник Вінницької області на 4000 тонн.

Про це повідомляє БІЗНЕС з посиланням на пресслужбу компанії.

"Новий комплекс з річною потужністю 33,5 тис. тонн, що використовуватиметься  для прийому та відвантаження продукції з інших філій ТОВ СП "Нібулон" на залізничний транспорт, не лише забезпечить повну автоматизацію виробничого процесу, а й збільшить обсяги заготівлі компанії. Окрім того, наближення зернотрейдера безпосередньо до виробників сільськогосподарської продукції  зменшить витрати фермерів на реалізацію зернової продукції, а відповідно, підвищить прибутковість  їхнього господарства та створить умови для нарощування сільськогосподарського виробництва в цілому в регіоні", — зазначили в компанії.

Проєкт передбачає будівництво:

-  8 зерносховищ ємністю по 500 тонн кожне;

-  норійної вежі;

- пункту розвантаження автотранспорту з завальною ямою;

- вагів автомобільних;

- підземної транспортної галереї від пункту розвантаження автотранспорту до норійної вежі та надземної транспортної естакади від норійної вежі до бункерів завантаження на залізничний транспорт;

- блоку адміністративно-побутових приміщень з лабораторією;

- залізничної колії.

Нагадаємо: