Visa і "ПриватБанк" випустили платіжну картку для мандрівників

Міжнародна платіжна система Visa разом з "ПриватБанком" презентували нову платіжну картку в преміальній лінійці — Visa Signature.

Про це повідомляє БІЗНЕС з посиланням на пресслужбу "ПриватБанку".

Зазначено, що завдяки ексклюзивному вертикальному дизайну та набору привілеїв та сервісів ця платіжка картка цікава, перш за все, активним користувачам та мандрівникам.

"Враховуючи, що Visa Signature першою чергою розроблена з огляду на потреби мандрівників, картка пропонує набір зручних сервісів та переваг для туристів, починаючи з планування та організації поїздки до безпосередньо подорожі", — зазначили в банку.

Так, держателі карток Visa Signature отримують наступні можливості:

- туристичне страхування і страхування від затримки рейсу та багажу, а також захист покупок, здійснених з карткою Visa Signature (до $500 тис.);

- розширений FastLine та пакування багажу в аеропорті Бориспіль (до 10 безкоштовно на рік);

- доступ до комфортних бізнес залів аеропортів по всьому світу за програмою Lounge Key;

- знижки до 12% на бронювання готелю на agoda.com та до 8% на hotels.com і колекцію готелів класу Luxury — Visa Luxury Hotel Сollection;

- необмежений доступ до програми Світ привілеїв Visa тощо;

- 5% кешбек на квитки (авіа, залізниця, автобуси), сплачених Visa Signature від "ПриватБанк".

Також "ПриватБанк" пропонує додаткові сервіси з карткою Visa Signature. Зокрема, йдеться про кредитний ліміт без застави до 300 тис. грн з пільговим періодом до 55 днів, безкоштовний консьєрж-пакет "Travel", окрему лінію підтримки (digital-канали) та окремі зони обслуговування у банку з персональним менеджеромтощо.

"В Україні сформувалося "ядро" активних туристів з досить високими вимогами до організації та планування подорожей, будь то ділова поїздка, відпустка чи незапланована пригода. Картка Visa Signature є тим універсальним платіжним компаньйоном, який допоможе планувати та подорожувати з більшим комфортом, сплачувати безконтактно, швидко та безпечно, економити час на організаційних моментах подорожі, водночас отримуючи безліч переваг", — зазначила регіональний менеджер компанії Visa в Україні та Молдові Світлана Чирва.

У свою чергу, член правління "ПриватБанк" Олексій Шабан поінформував, що тільки у 2019 році картками фінустанови розплачувалися в більш ніж 180 країнах.

"Visa Signature уособлює все ті приємні дрібниці, які створюють атмосферу для кращого клієнтського досвіду в подорожах. І саме тому, що кожна подорож — це пригода, банк забезпечує бездоганну роботу сервісів і послуг, а також надає максимум комфорту на кожному етапі подорожі... Більше третини наших клієнтів користуються послугами консьєрж-сервісу і роблять понад 160 тис на рік доручень", — сказав він.

Нагадаємо, у червні 2018 року міжнародна платіжна система Visa та "ПриватБанк" запустили в Україні пілотний проект технології біометричної оплати покупок за допомогою відбитка пальця.

Довідка:

Visa Inc. (NYSE: V) є світовим лідером у галузі цифрових платежів. Наша новітня глобальна технологічна мережа VisaNet забезпечує надійні та безпечні платежів по всьому світу, і може обробляти понад 65 000 транзакцій на секунду. Компанія «Visa» є відданою інноваціям, що є каталізатором швидкого зростання «connected commerce», в умовах якої практично будь-який підключений пристрій може здійснювати платежі, таким чином наближаючи перехід до майбутнього без готівки — скрізь і для всіх. В той час, коли світ рухається від аналогових технологій до цифрових, Visa використовує свій бренд, продукти, експертів, мережу та масштаб для трансформації комерції.

"ПриватБанк" є лідером банківського ринку країни. За даними дослідження GFK Ukraine, у 2018 році з банком співпрацювали 56% українців – фізичних осіб; 46% користувачів банківських послуг (фізичних осіб) вважають "ПриватБанк" основним банком.

Згідно підтвердженому аудиторською компанією E&Y річного звіту банку, його чистий прибуток за підсумками 2018 року склав 12,798 млрд грн. Чисті активи "ПриватБанку" на початок 2019 року становлять 278 млрд грн, зобов'язання — 246,5 млрд грн, капітал банку — 31,5 млрд грн.