З початку року компанію "Рудь" відвідали понад 16 тисяч екскурсантів та іноземних делегатів

З початку поточного року АТ "Житомирський маслозавод" — компанія "Рудь" відвідали вже понад 16 тисяч екскурсантів, тоді як у 2018 році підприємство прийняло більше 18 тисяч гостей.

Про це БІЗНЕСУ повідомили в компанії.

Компанія "Рудь" — найбільший виробник морозива в Україні за декілька років здійснила комплексну реконструкцію і стала цікавим об’єктом промислового туризму. Таким чином підприємство популяризує свою продукцію, сприяє зацікавленості національних та іноземних туристів у відвідування Житомира та Житомирщини.

"Акціонерне товариство нарощує потенціал для розвитку індустрії подорожей таким чином, щоб область успішно конкурувала у сегменті  промислового, культурного, світоглядного туризму", — наголосили в компанії. Тільки в 2018 році було проведено 623 екскурсій, а це більше 18 тисяч відвідувачів. У цьому році "Рудь" відвідали вже більше 16 тисяч екскурсантів.

Усім охочим житомирянам і гостям міста, учасникам ділових делегацій пропонують розвідати секрети виробництва морозива "Рудь", побачити в роботі лінію Big Drum, подібних до якої є декілька  в Європі.

20180411 113120

Крім того, у рамках екскурсії  гості мають можливість ознайомитися з історією виникнення холодного десерту, дізнатися про головні складники продукту та пригоститися різними видами морозива.