Rozetka запустила доставку через поштового оператора Justin

Відомий інтернет-супермаркет почав доставляти товари через нового поштового партнера.

Про це повідомляє БІЗНЕС з посиланням на пресслужбу компанії.

Клієнти Rozetka зможуть отримати свої товари у поштових відділеннях в "Сільпо", Novus, "Фора", Fozzy та інших великих мережах супермаркетів. Головна перевага Justin –локації, клієнти йтимуть за продуктами та по дорозі зможуть забрати відправлення. Вже працює більше 500 відділень Justinу містах та районних центрах.

Два тижні Justin доставляв товари з Rozetka в тестовому режимі. Зараз сервіс працює на повну для всіх клієнтів та на всі групи товарів.

"Я щасливий, що ми оголошуємо про старт роботи з Rozetka. Впевнений, що від нашої синергії виграють усі, в першу чергу клієнти – мільйони українців, життя яких ми зробимо зручнішим", – прокоментував старт роботи генеральний директор Justin Юрій Авдиш.

"Сьогодні ROZETKA пропонує споживачам понад 3,5 мільйона товарів. Швидкість і зручність з якою українці можуть отримати ці товари – наш пріоритет. Ми раді, що відтепер забрати свої покупки з ROZETKA можна буде прямо в супермаркетах та ТРЦ, де розміщуються відділення Justin. Завдяки цьому ми стаємо на крок ближче до нашої великої цілі – забезпечувати покупцям щоразу що треба", – повідомили у пресслужбі Rozetka.

Відзначимо, що Justin входить до Fozzy Group та оголосив про офіційний старт в жовтні минулого року.

Довідка: JUSTIN (ТОВ "Джаст Ін") — українська компанія, заснована у 2017 році, оператор на ринку експрес-доставки, входить до однієї з найбільшої української торгово-промислової групи (ТПГ) FozzyGroup, яка керує торговельною мережею та такими брендами, як Сільпо, Фора, Fozzy, RIngoo, Trash!. Відділення Justin також розташовані в мережах: Novus, Фуршет та інших супермаркетах і ТРЦ.

Відділення JUSTIN називаються поштомаркетами — це маркетплейс, супермаркет послуг, в якому доступні як традиційні поштові послуги, так і фінансові — видача карток, оформлення страховок, кредитування тощо.