MAN Truck & Bus Ukraine зміцнила свої позиції на українському ринку

Компанія MAN Truck & Bus Ukraine зміцнила свої позиції на українському ринку. Станом на кінець першого півріччя 2019 року вона досягла 24,26% ринку, одночасно посівши перше місце серед семи європейських виробників вантажівок, що пропонують свою продукцію в Україні.

Про це повідомляє БІЗНЕС з посиланням на пресслужбу компанії.

За цей період МАН поставив на ринок 237 автомобілів. Це були переважно тягачі TGX, TGS з емблемою лева на передній решітці, для застосування у магістральних перевезеннях та для сільського господарства.

"Ми дуже пишаємося нашими досягненнями в Україні. Ми досягли 24,26% частки ринку наприкінці червня, що характеризує нас як лідера ринку. Ця продуктивність є результатом особливої уваги клієнта до нашої мережі, з одного боку, і високої надійності нашої техніки", – зазначив Марк Мартінез, генеральний директор MAN Truck and Bus Ukraine & Polska.

В Україні MAN посилює співпрацю з транспортними компаніями в Україні не лише постачанням надійної продукції, а й розширенням мережі послуг по всій країні. Наразі сервісна мережа MAN в Україні нараховує 7 станцій технічного обслуговування. У квітні 2019 року в Одесі відкрився новий центр MAN Truck & Bus.

Довідка: MAN Truck & Bus AG (колишній MAN Nutzfahrzeuge AG) — найбільше дочірнє підприємство корпорації MAN SE зі штаб-квартирою у Мюнхені, федеральна земля Баварія. Компанія є одним із провідних міжнародних виробників і постачальників комерційних транспортних засобів. Основна продукція — вантажівки середньої і великої вантажності категорій N2 та N3, автобуси великої місткості категорії M3, шасі автобусів і вантажних автомобілів, високопотужні дизельні і газо-дизельні двигуни та складові частини до них.

Компанія володіє торговельними марками MAN, Büssing, ERF (закрито у 2007-му) та NEOPLAN (автобуси класу "люкс").