Corteva Agriscience провела ребрендинг своїх українських активів

Услід за успішним відокремленням Corteva Agriscienceвід DowDuPont, що відбулося нещодавно, насіннєвий комплекс ТОВ "Стасі Насіння" змінює бренд виробництва.

Про це БІЗНЕСу повідомили в компанії.

Відтепер комплекс працюватиме під новим корпоративним ім’ям – CortevaAgriscience, і вироблятиме високоякісне насіння потужних світових брендівPioneer та Brevant Seeds.

Наразі на заводі у форматі повного циклу випускається насіння кукурудзи та соняшнику брендів Pioneer та BrevantSeeds, а також здійснюється пакування насіння ріпаку бренду BrevantSeedsза інноваційною технологією EasyOpen.

"Ми щиро раді приєднатися до нового етапу розвитку нашої компанії та готові разом досягати нових цілей і найкращих результатів під брендом Corteva Agriscience. Ми постійно вдосконалюємось та зростаємо, працюючи разом, щоб виробляти високоякісне насіння для українських сільгоспвиробників", – сказав директор насіннєвого комплексу ТОВ "Стасі Насіння" Сергій Комар.

Довідка: ТОВ "Стасі Насіння" працює з 2013 року. У будівництво комплексу було інвестовано понад $56 млн. Річна потужність – 500 тис. посівних одиниць насіння кукурудзи та 200 тис. посівних одиниць насіння соняшнику.

У планах Corteva Agriscience – подальше збільшення потужності на 20-30% впродовж наступних 5 років. Для виробництва в Українів 2019 році ведеться співпраця з 31 господарством.

Компанія також є відповідальним корпоративним громадянином та активно підтримує місцеву громаду. На розвиток села Стасі з моменту свого заснування комплекс вже спрямував 2,6 млн грн – для покращення інфраструктури, сфери медицини, освіти та соціального життя громади.

CortevaAgriscience™ надає сільгоспвиробникам по всьому світу найповніший портфель в галузі, що дозволяє їм максимізувати врожай і прибутковість –включаючи деякі з найбільш визнаних брендів у сільському господарстві: Pioneer®, Granular®, Brevant™seeds, а також відзначені нагородами засоби захисту рослин –водночас, компанія виводить на ринок нові продукти потужного портфоліо діючих речовин та технологій.