SOCAR перемогла у рейтингу брендів "Фаворити Успіху - 2018"

Мережа АЗК SOCAR отримала перемогу в рейтингу брендів "Фаворити Успіху - 2018".

Про це БІЗНЕСу повідомили у прес-службі компанії.

Зазначається, що вже другий рік поспіль експерти ринку, споживачі і публічні персони віддають свої голоси саме мережі азербайджанських автозаправних комплексів, вибираючи торгову марку, яку вони хотіли б порекомендувати друзям і знайомим.

Всеукраїнське некомерційне дослідження народних переваг тривало протягом 2018 за допомогою анкетування фахівців професійного журі та на інтернет-порталі FAVOR.

"Не дивлячись на те, що ми часто отримуємо нагороди як представники преміального сегменту паливного роздробу, статус лідера споживчих переваг - досить висока оцінка нашої діяльності, а також велика відповідальність і черговий виклик для команди. Тому продовжимо тримати високу планку сервісності. Продовжимо дивувати, заряджати позитивними емоціями. Постараємося не підвести ваші очікування й надалі", - зазначив директор керуючої компанії "Сокар Петролеум" Ігор Орлов.

Довідка: SOCAR Energy Ukraine - дочірня компанія Державної нафтової компанії Азербайджану. Представництво SOCAR відкрили в Україні в 2008 році. Компанія відома в Україні як новатор сервісних рішень, бренд, який задає тренди розвитку, надає якісні продукти і продуманий сервіс.

На даний момент мережа АЗК преміум-класу налічує 61 заправний комплекс в 11 областях України. До інших видів діяльності холдингу SOCAR відносяться продаж всіх видів палива великим і дрібним оптом, його зберігання та транспортування, імпорт природного газу.