16 травня відбудеться IV Міжнародний форум із захисту бізнесу

Якщо першим завданням для кожного підприємця є створення бізнесу та його розвиток, то другим його захист.

Зокрема, для українських підприємств, а також для інвесторів, що провадять свою діяльність на території України, в період політичної нестабільності, агресивної політики органів контролю, мінливості судової практики питання захисту бізнесу як ніколи актуальні.

І незважаючи на те що останніми роками багато українських та іноземних компаній, що працюють на українському ринку, приділяють більше уваги превентивним заходам щодо бізнес-загроз, а не захисту в критичних ситуаціях, заголовки новинних стрічок дедалі частіше повідомляють про рейдерські захоплення з використанням нових сучасних технологій. Ідентифікатори бізнес-загроз, а також способи виходу з кризових ситуацій та побудову ефективних запобіжних стратегій їх попередження обговорять учасники IV Міжнародного форуму із захисту бізнесу.

Програма та реєстрація доступні за посиланням: www.new.pravo.ua/event/protection2019

Для представників бізнесу (CEO, CFO, CMO, директорів юридичних департаментів підприємств) діє знижка — 50 %.

Дата проведення: 16  травня 2019 року
Час проведення: 9:30-18:00
Місце проведення: готель «Прем’єр Палац» (м. Київ, бульв. Т.Шевченка / вул. Пушкінська, 5-7/29)
Генеральний партнер: АО AVER LEX