“ІТ-Інтегратор” створив майданчик для розширення сервісів iGov

Мешканці Дніпропетровської  та інших областей зможуть отримувати ще більше зручних та корисних онлайн-послуг від державних установ.

Компанія “ІТ-Інтегратор” створила технічну площадку для розширення сервісів державних послуг “iGov” Дніпропетровської ОДА. Проект реалізований на базі інфраструктури КП „Головний інформаційно-комунікаційний і науково-виробничий центр” Дніпропетровської облради (КП “ГІКНВЦ” ДОР).

Активний розвиток порталу державних послуг iGov призвів до необхідності масштабування та резервування його інфраструктури. Для цього КП ГІКНВЦ ДОР запустило процедуру закупівлі на онлайн-майнданчику Prozorro.

Обладнання для реалізації проекту “ІТ-Інтегратор” поставив замовнику ще у 2018 році. Постачалося обладнання відомих світових IT-компаній – Cisco та Dell EMC. В рамках проекту спеціалісти компанії змогли забезпечити необхідний рівень відмовостійкості комплексу шляхом масштабування та резервування ІТ-інфраструктури.

“Головною особливістю і вимогою цього проекту можна назвати дуже стислі строки постачання і впровадження обладнання. Ми дуже вдячні замовнику за можливість вкотре продемонструвати високий рівень нашої експертизи в реалізації таких проектів. Для нас є великою честю сприяти розвитку онлайн-сервісів для всіх мешканців нашого та інших регіонів”, – коментує Юлія Омельчук, директор філіалу “ІТ-Інтегратор” в Дніпрі.

Завдяки реалізації проекту мешканці Дніпропетровської  та інших областей зможуть отримувати ще більше зручних та корисних онлайн-послуг від державних установ.

Реалізація проекту була одним з завдань програми розвитку й підтримки сфери надання адміністративних послуг у Дніпропетровській області на 2018 – 2020 роки та програми інформатизації “Електронна Дніпропетровщина” на 2017–2019 роки.

"ІТ-Інтегратор" — найбільший розробник і постачальник IT-рішень для корпоративного і державного секторів в Україні. Компанія заснована 5 грудня 2000 року. Основні напрямки роботи підприємства — дата-центри, базова ІТ-інфраструктура, мережева інфраструктура, інформаційна безпека, контакт-центри, системи управління і моніторингу, інженерна інфраструктура, хмарні сервіси (SaaS).