Центр “Розвиток КСВ” створив каталог дій українських компаній в умовах COVID-19

В ньому вже доступні більше 300 успішних практик компаній, які активно включились в боротьбу з пандемією

Експертна організація Центр “Розвиток КСВ” (CSR Ukraine) презентувала перший "Каталог внеску компаній в Україні для боротьби з COVID-19" (Каталог).

В ньому зібрана інформація українською та англійською мовами про більше 300 успішних практик національних, регіональних та локальних компаній, які активно включились в боротьбу з COVID-19. Каталог доступний на сайті Центру “Розвиток КСВ”.

Кожна практика має посилання на офіційні ресурси, вид допомоги  (благодійна фінансова допомога, програми підтримки вразливих верств населення і т.д.); рівень підтримки (національний, регіональний, локальний). Фінансова допомога компаній сягає 1,54 млрд грн, але це тільки від тих, де можна було порахувати суми. За ці кошти було закуплено 1,4 млн засобів індивідуального захисту, 360 ШВЛ, 75 інших апаратів та систем діагностики, 72709 експрес-тестів та 37290 літрів дезінфікуючого засобу, надано допомогу 272 лікарням та станціям швидкої допомоги.

“Це практичний посібник  вдалих кейсів компаній для урядових організацій, бізнесу та медіа. Суспільство має знати про кожну компанію, яка зробила внесок у боротьбу з COVID-19 протягом березня-травня. Тому ми закликаємо компанії поповнювати Каталог своїми кейсам, аби інформація постійно оновлювалась та збільшувалась”, – зазначила Марина Саприкіна, керівниця Центру “Розвиток КСВ”.

Створенням Каталогу Центр “Розвиток КСВ” завдячує 33-м молодим людям, які в рамках Network-А-Тhon «Бізнес і суспільство» зібрали кейси щодо внеску бізнесу у боротьбу з пандемією.

Для додавання нового кейсу або зміни інформації – потрібно перейти за посиланням або звернутись до координаторки проєктів з цілей сталого розвитку Олександри Гондюл: +38 068 356 49 07, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади.