Найчастіша причина відмов у наймі людям 45+ — велика різниця з середнім віком колективу та побоювання, що старші не впораються з навантаженнями. БІЗНЕС довів, що все це не про людей елегантного віку

Gulliver – успішний приклад багатофункціонального комплексу, де ставка робиться на синергію бізнес-центру і торгово-розважального складника. Про те, що робить Gulliver центром тяжіння для орендарів і привабливим місцем відпочинку, а також про розвиток коворкінгів в Україні, БІЗНЕСу розповіла генеральний директор БФК Ірина Круппа.

Є продукти, які раціоналізують і оптимізують роботу в агропідприємствах, підвищують ефективність, скорочують витрати, полегшують життя керівникам і працівникам. Познайомимося з ними і ми.

Чимало геніальних наукових винаходів з`явилися на світ випадково. Так сталося й з винайденням на Сумщині технології виробництва біопластику і біоплівки із харчових відходів.

Половина пошукачів роботи не будуть працювати в компанії з поганою репутацією. БІЗНЕС розбирався, які інструменти з покращення бренда допоможуть роботодавцям не упустити гідних кандидатів

У компаніях сьогодні тільки й розмов, що про діджиталізацію. Не цифровізуєшся – не виживеш. На якому етапі цифрової трансформації перебуває Україна та які загрози стоять перед бізнесом у цьому процесі – про це БІЗНЕС поговорив із керуючим директором компанії SAP Ukraine Максимом Матяшем, основне завдання якої – допомогти компаніям безболісно та швидко пройти це перетворення.

"Крохмалепродукти України" почалися з купи некондиційної картоплі, 15 тис. грн вкладень у запуск виробництва та пошуку клієнтів через прайс-листи, які свого часу робив "Бізнес".

Картопляний крохмаль – перспективний і прибутковий продукт, навіть попри те, що пшеничного та кукурудзяного крохмалю виробляється в десятки разів більше. Його досі охоче купують м'ясо-ковбасні підприємства, виробники крабових паличок, інші харчові виробництва, дитячі садочки, школи та й звичайні господині беруть для приготування знайомого усім з дитинства фруктово-ягідного киселю.

Коли кіберспорт зароджувався, ніхто би не повірив, що ігрові турніри стануть масовим видовищем, а найкращі гравці — доларовими мільйонерами. Сучасний український кіберспорт — це окрема галузь, на яку все частіше звертає увагу великий бізнес

Креативний тренд захопив Astarta Organic Business Centre – на його площах в синергії з офісами працює коворкінг. Як розповіла БІЗНЕСу Юлія Щаслива, директор ТОВ "ТЕК "Енергоінвест" (девелопер та управляюча компанія Astarta Organic Business Centre, що управляє об’єктом), коворкінг доповнює концепцію об’єкту "місто в місті", мета якого – комфорт резидентів.

Нещодавно в оновленому Будинку профспілок на Майдані Незалежності відкрився коворкінг Spaces. Він є найбільшим простором креативного формату в Україні загальною площею близько 6 тис. кв. метрів.

Зважаючи на високу популярність цього сегменту офісних приміщень, це логічне розширення міжнародної компанії IWG, яка наразі керує мережею гнучких офісів Regus в Києві (у структурі 9 центрів).