Перейти к основному содержанию

На київському Печерську відкрився новий ресторанний комплекс Fenix

пт, 08/14/2020 - 14:08

Заклад об'єднує два гастрономічні напрямки — паназіатський та італійський

У центрі столиці днями відбулося відкриття ресторанного комплексу Fenix, який об'єднує два основні гастрономічні напрямки — паназіатський та італійський.

"Наче куток сонячної Італії, гостей ресторану зустрічає аутентика та дух південної країни, а продовжує таємничість та колорит східної частини ресторану її унікальний інтер’єр та концепція", — йдеться в прес-релізі Fenix.

Кондитерська вітрина з традиційними італійськими солодощами, зона у вигляді міні-ринку з фермерськими овочами і зеленню, які використовуються при приготуванні страв, лавка з м'ясними делікатесами, яка розташувалася наче затишний сімейний магазин у Пармі.

Неподалік, йдучи за ароматом свіжоспеченого хлібу, можна натрапити на стійку, де його випікають та нарізають гостям. Серце італійської частини Fenix — піч, спеціально виготовлена в Неаполі, на батьківщині піци.

Колекційні, вінтажні та популярні вина зберігаються у спеціальній винній кімнаті, асортимент якої постійно оновлюється.

“Наша ціль — познайомити гостей з оригінальною кухнею Італії в авторській інтерпретації. У ресторані бабусині рецепти зустрічаються з творчими кулінарними експериментами, які дозволяють поєднати багаторічні традиції і сучасні техніки, удосконалюючи смак і презентацію кожної страви.” — розповідає про місію закладу Стефано Антоніоллі, бренд-шеф італійської частини Fenix.

Крім вишуканих страв гостей дивуватимуть живим класичним вокалом, інструментальними концертами, а також сучасної оперою. До речі, італійська частина ресторану рада вітати гостей на авторські сніданки з 8:00.

Східна частина ресторану зустрічає гостей 12 мідними фігурами, привезеними з Китаю, які символізують 12 знаків зодіакального календаря.

Шеф-кухар паназіатської частини Fenix ​​Сергій Байсаревич воліє працювати в техніці fusion, поєднуючи різні кулінарні напрямки.

“Гордість ресторану — качка по-пекінськи, за тонкощами процесу приготування якої ви можете спостерігати перебуваючи за стінами красивої скляної шафи в залі ресторану. Гостей ресторану чекають враження від поєднання вогню і води — вогонь на рабаті, де смажиться м'ясо вагю та акваріум з 5 секцій, в якому ви можете виловити свіжих омарів, крабів, лобстерів, устриць та інших морепродуктів.” — розповідає Байсаревич.

На шанувальників вишуканих напоїв справить незабутнє враження кімната для червоного і білого вина, яка вміщує 3500 пляшок. Однак головною особливістю є найрізноманітніший в Україні асортимент саке - з понад 30 видами гостей ознайомить саке сомельє. Він стане провідником в таємничий світ вишуканого аромату і смаку традиційного японського напою.

Ресторан паназіатськой кухні працює з 18:00 до 01:00.

Також в ресторані можна замовити банкети до 25 персон в спеціальних банкетних залах в італійській частині, посидіти за унікальним баром, стійка якого виготовлена з натурального агату або розміститися в лаунж-зоні для продовження вечора з коктейлем та кальяном.

Адреса ресторану: бул. Лесі Українки 30А

Телефони для бронювання: +38067 998 98 96; +38096 998 98 96

 

Читайте також

21 квітня 2021 відбудеться масштабна бізнес-подія — онлайн-конференція Svidomo Made

пн, 04/19/2021 - 16:10
Made in Ukraine за підтримки Агентства ООН з питань міграції IOM Ukraine та USAID Ukraine - USAID Україна провадить великий проект Svidomo Made.

Незалежний аудит підтвердив достовірність річної звітності Укргідроенерго

пн, 04/19/2021 - 09:02
13 квітня відбулось чергове засідання Наглядової ради ПрАТ "Укргідроенерго", на якому розглянуто звіт та висновки зовнішнього незалежного аудитора – ТОВ "Грант Торнтон Легіс" – про результати аудиторської перевірки річної фінансової звітності ПрАТ "Укргідроенерго" за 2020 рік.

Українські вина 46 Parallel отримали рекордні 7 нагород у Лондоні

пн, 04/19/2021 - 08:53
Вина української компанії 46 Parallel Wine Group - Grand Admiral та El Capitan – відзначені 7 медалями на Міжнародному дегустаційному конкурсі London Wine Competition 2021.

Odessa Wine Week

вт, 04/13/2021 - 12:41
З 18 по 23 травня 2021 року в Одесі вперше відбудеться міжнародний проєкт Odessa Wine Week

Стартувала найпрестижніша національна премія для вчителів Global Teacher Prize Ukraine 2021

пт, 03/26/2021 - 12:13
Переможець отримає 250 тисяч гривень, поїздку на Global Education and Skills Forum, а також професійний розвиток

Збірна України з паратриатлону вперше отримала спонсорську підтримку

пт, 03/19/2021 - 10:30
Вже 24 серпня українська збірна з паратриатлону відправиться в Токіо, щоб взяти участь у боротьбі за призові місця та здобути для країни медалі за підтримки «Віннер Груп Україна».